2007.01.06. Szombat

Balázs barátom ma nálam járt, ugyanis volt egy kis karosszéria munka a kocsival. Amit a lakatos meg is csinált, de a heggesztési nyomokat, már mi tüntettük el.
Egy kis csiszolás, alapozó, gitt, szórógitt, fényezés, stb... ahogy az lenni szokott.
Meglepődtem, amikor színre fújtuk, mert olyan jól kikevertette Balázs a színt, hogy nem is üt el a kocsi színétől. Még árnyalata is ugyan az. Annyi látszott száradás után, mintha azon a részen le lenne mosva, és polírozva lett volna, de szerintem ha felpolíroztuk volna a kocsit, akkor fel se tűnik.
Az ablak alatt kellett javítani, illetve a bal oldali köszöböt szépítgettük.

Amíg száradt a festék, hát kicsit bütykörésztük az én pókomat is. Gyertyákat pucoltuk, és néztük, hogy míndegyik jó e, illetve a karbit szedtük szét, és tisztítottuk. Most sokkal jobb, de a karbit megint szétszedtem, mert valami még nem stimmel, és kihagytam a szeleptűnél azt a kis golyót is.
Polski kolléga megtanított, -KeMa közbenjárásával, amit köszönök neki- hogy kell karbi levest csinálni, az eredményes tisztításhoz, úgyhogy azt is megcsinálom rajta. Aztán meglátjuk, hogy sikerül.

A garázs elég rumlis, éppen bővítés alatt áll. Holnapra, (azaz mára) elvileg elkészül, és akkor már egyszerre három pókot is darabokra tudunk szedni :D

Balázs gépe. Bali dolgozik Az én póckim :D csak meg van karbi :D És csodálkozom, hogy alig van erelye. Pucolás után máris jobban muzsikált :D még egy kis hangolás a karbin. Sötétben állati hasznos ez a kis csiptethetős lámpa. Három LED van benne, és iszonyatos erelye van. Ráadásul pici is.

Kommentek

Tibee

Ilyen fúvókával nekem is volt dolgom. Nekem a fõfúvoka dugult el úgy, mintha bele nyomtak volna egy kis szilikont. Rendesen púpos volt. Nem is ment, csak szivatóval. :)

viandr

Tibee #1658:
Hát, igen, tényleg retkes volt az egész...

viandr

Tibee #1658:
viandr #1670:
és elvileg 10 évet állt, a kocsi, mielõtt hozzám került. Bár saját lábán hoztam haza, de jóval lomhább volt, mint a léges pókom, amit nemrég eladtam :(

KeMa

Milyen kis gagyika a karbija :D Ugyanaz, mint a hagyományos póké. A 127-esen kéttorkú van, ugye? Mondjuk, neked könnyû dolgod van, ha olyat akarsz feltenni, elég kicserélni a szívócsövet / szívósort, ki, hogy hívja, és máris rámegy. De az átlag polákosnak ehhez kell egy panda hengerfej.

viandr

KeMa #1674:
Hát, lehet, hogy gagyi, de hát ez van.
Majd idõvel lesz más.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!