Archívum: 2006 (7)

Tevékenységtérkép

2006.10.19. Csütörtök

Na, múltkor kipakoltam a fehér vizesből. (átépítve vettem, egy léges pókba van beletéve, egy fiat 600 as motorja, vízhűtéssel, túlméretezett dugókkal. Így kb. 800cm3 inek felel meg) Rentgeteg alkatrészt kaptam hozzá, teljesen úgy éreztem magam, amikor kiszedegettem az alkatrészeket, mintha a karácsonyi ajándékaimat bontogatnám.

Úgy néz ki, hogy belülről a padló lemez fölé van heggesztve még egy lemez, és azon van rajta a módosított ülés sin. Ez meglepett, mert még így is tök mélyen ülök, (az üléseknek köszönhetően, amik hamar ki fognak kerülni, onnan, mert bár kényelmesek, de batár nagyok, és rondák...)

2006.10.05. Csütörtök

Na, előbb csináltam pár fényképet a kis vizesről, ahogy a léges mellett áll. Holnap pedig nekiugrom, és darabokra szedem. Remélem sok meglepetést nem fog érni, de azért míndenre felkészülök.

2006.10.04. Szerda

Ma kora reggel felkeltem, hogy Szúnyog barátomat felvegyem, és elmenjünk két ülést venni, leendő kispolákomba. Onnan elindultunk Sanyihoz a kispolákért, de sajnos rug.váltóösszekötőt kellett cserélnünk, még jó, hogy volt nálam tartalék. Hazaútban minden rendben ment szerencsére, de egyenlőre a motorja érezhetően lomhább, mint a kék légesé,viszont a hangja, az leírhatatlan. A kék kispét egyenlőre úgy néz ki, hogy el kell adnom, hogy rendbe hozzam a másikat. 

2006.10.01. Vasárnap

Ma KeMáva elmentünk megnézni, hogy is néz ki az új kiszemelt áldozat. Nagyon elégedett vagyok, szerdán meg is veszem.

2006.09.24 (Vasárnap)

Tegnap, (szombaton) kint voltunk szlalom versenyen, sajnos padkáztam a felniket, de szerencsére nagy baja nem lett. Ezenkívül a motortartó bakot is hazavágtam, de egy kis alkatrész kispórolással sikerült megoldani, hogy legalább haza tudjak jönni. Majd itthon szépen helyre ráncigálom.

2006.09.22. Péntek

Még nyáron, Pécsremenet tönkrement a világításom, és a rugalmas váltó összekötőm. Szerencsére ezt sikerült ma orvosolni.
KeMa: Köszönöm a segítséget!